Kabinet za ranu intervenciju Caritasa Zadarske nadbiskupije dobio automobil

Kabinet za ranu intervenciju Caritasa Zadarske nadbiskupije dobio automobil

Caritas Zadarske nadbiskupije, zajedno s partnerima Gradom Zadrom i Zadarskom županijom provodi projekt “Podrška Razvoju Rane intervencije na područja grada Zadra i Zadarske županije”. Cilj projekta je uspostava mobilnog tima kabineta za ranu intervenciju, koji kroz stručne patronaže u vrtićima diljem županije stavlja na raspolaganje stručne kapacitete za rad s djecom s razvojnim rizicima.

Nabava vozila je provedena u sklopu projekta, a tom prilikom ključeve automobila voditelju Kabineta za ranu intervenciju predao je gradonačelnik Branko Dukić.

  • Ovim projektom omogućujemo stjecanje novih znanja i razvijanje novih vještina stručnjaka te potičemo uključenost korisnika u zajednicu u kojoj žive, a čiju podršku trebaju. Nadam se kako ćemo im svakodnevicu učiniti malo lakšom, posebno mobilnom timu kojem danas predajemo ključeve novog vozila, zaključio je gradonačelnik Dukić.
  • Ovo nam zaista olakšava posao i stvarno smo zahvalni! Projekt se provodi već dvije godine i naš tim osigurava širu dostupnost izvaninstitucionalnog oblika socijalne usluge rane intervencije kao i kvalitetu stručne podrške na razvojnom putu djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, istaknuo je voditelj Dario Kovač.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.